ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στην Ευρύχου!

Εξηγήσεις ενώπιων των ανακριτών του ΤΑΕ Μόρφου , κλήθηκε να δώσει ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μετά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε ανήμερα των Θεοφανείων στην Ευρύχου, με παρουσία λίγων ιστών .

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη Λειτουργία και ο καθαγιασμός των υδάτων , σημαδεύτηκαν με ένταση και εξώδικα σε 10 πιστούς για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοιου και συγκεκριμένα γιατί δεν φόραγαν προσταυτευτική μάσκα

Εξ΄αυτών και ο ιερέας και υπεύθυνος του ναού, ο οποίος καταγγέλθηκε λόγω του ότι επέτρεψε την παρουσία πέραν των 75 ατόμων εντός του ναού.

Η αστυνομία όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα έλαβε μεγάλο αριθμό καταθέσεων μέχρι σήμερα , απο πρόσωπα που συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία , ενώ εξετάζεται και κατά πόσο ο ίδιος ο Μητροπολίτης Μόρφου έχει διαπράξει οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα .

Ο Μόρφου Νεόφυτος αναμένεται να καταθέσει εντός των επόμενων ημερών, και στην συνέχεια , όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στην Cyprus Times, ο φάκελος θα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα , Γιώργο Σαββίδη.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *