Βίντεο-ΟμιλίεςΕπικαιρότητα

”Η Γιουροβίζιον” διδάσκει στα παιδιά μας τις δαιμονικές δυνάμεις;;; “Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος”

Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στη Θεία Λειτουργία, την Κυριακή ΙΖ΄ Λουκά (Ασώτου), που τελέσθηκε στον ιερό ναό Αγίου Μάμαντος της κοινότητος Ξυλιάτου της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου (28.02.2021).

Ψάλλει ο πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου κ. Μάριος Αντωνίου.

ΠΗΓΗ

Μεγάλες αντιδράσεις για το τραγούδι που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει η Κύπρος για την Eurovision “Diablo”.

Για το θέμα πήρε θέση και η κυβέρνηση μετά από κάλεσμα της Εκκλησίας της Κύπρου, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αναφέρει πως το θέμα «δεν είναι πολιτικό».

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, χριστιανικοί κύκλοι, εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τη συλλογή υπογραφών μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, ενώ άγνωστοι απείλησαν πως θα βάλουν φωτιά στο ΡΙΚ. Το κυπριακό κανάλι προχώρησε σε διευκρινήσεις για τους στίχους του κομματιού, ωστόσο η κίνησή του δεν κατάφερε να κατευνάσει τα πνεύματα καθώς ένας άνδρας εισέβαλε στο κτίριο για να διαμαρτυρηθεί.

Για το θέμα πήρε θέση και ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. «Οι περισσότεροι των Ευρωπαίων σήμερα κυβερνούν με εωσφορικές, δαιμονικές δυνάμεις. Πρώτα υποτάχθηκαν εκείνοι σε σατανολατρείες και μυστικές τελετές και τώρα, θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα – ύπουλα και εμάς και να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ότι είναι κάτι καλό και να τον αγαπήσουμε και αυτόν», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου πήρε επίσημη θέση κατά της συγκεκριμένης εκπροσώπησης, καλώντας την κυβέρνηση να αποσύρει τη συμμετοχή του κομματιού. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως «πρόκειται ουσιαστικά για την εξύμνηση μιας μοιρολατρικής υποταγής και παράδοσης του ανθρώπου στην εξουσία του διαβόλου».

«Το θέμα δεν είναι πολιτικό, το θέμα είναι καθαρά καλλιτεχνικό για έναν μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού. Η τέχνη πρέπει να είναι ελεύθερη, η τέχνη πρέπει να τέρπει τον κόσμο, να τον ευχαριστεί. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είναι ένας μουσικός διαγωνισμός, να μην δίνουμε διαστάσεις που δεν χρειάζονται», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ομάδα Web | Λέοντες Ορθοδοξίας

Η ομάδα Web του ιστότοπου Λέοντες Ορθοδοξίας ανήκει στην Onesmart Promotion | Branding & Marketing Agency

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Enter Captcha Here :

Σχετικά άρθρα

Back to top button